You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
19 грудня, 2019

Зимовий бал в університеті

19 грудня 2019 року на Факультеті підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції відбулася грандіозна подія – ЗИМОВИЙ БАЛ!

Вперше за історію Факультету у неперевершеному вальсі закружляло сімдесят пар курсантів та студентів. На святі були присутні: ректор Університету ДФС України – Пашко Павло Володимирович і проректор – Чмелюк Василь Васильович, які «коронували» короля та королеву балу. Переможці отримали найголовніший приз вечора – подорож на двох до загадкової Праги за підтримки громадської організації «ВІДКРИТИЙ ОСВІТНІЙ ПРОСТІР».

Одним зі спонсорів даного заходу виступила Кондитерська фабрика «Деліція», яка вручила солодкі подарунки та сертифікати вишуканим парам. Цей бал був благодійним - кошти, зібрані під час проведення, буде перераховано до дитячого будинку у місті Ворзель, щоб надати допомогу маленьким янголяткам. Даний захід не тільки вразив усіх своєю масштабністю та вишуканістю, а й подарував кожному, хто долучився до організації, нові знайомства та море позитивних емоцій.